Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Eleaf Mini iStick & JustFog G14

Κωδικός Προϊόντος: Eleaf Mini iStick & JustFog G14

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές
* Χρωμα:






Eleaf Mini iStick & JustFog G14, ποιοτικός mini συνδυασμός απόδοσης & γεύσης
Ο συνδυασμός του ποιο δημοφιλούς Mini Mod της αγοράς Eleaf Mini iStick μαζί με τον γυάλινο ατμοποιητή της νέας  σειράς JustFog 14 συνδυάζεται μοναδικά προσφέροντας ένα μικροσκοπικό Starter Kit που απευθύνεται σε κάθε χρήστη που αναζητά μία διακριτική συσκευή ατμίσματος με ποιοτικά χαρακτηριστικά και ταυτόχρονα υψηλή απόδοση. 


Eleaf Mini iStick. Μικρότερο και από μικρό!
Το Eleaf Mini iStick αποτελεί την μικρή έκδοση του αγαπημένου μοντέλου της εταιρείας Eleaf iStick. Το μικρό του μέγεθος το οποίο είναι μόλις 52mm (ακριβώς 2,1 ίντσες) επιτρέπει το εύκολο και άνετο κράτημα στην παλάμη του χεριού σας ενώ ταυτόχρονα δίνει την δυνατότητα να το αποθηκεύετε πανεύκολα στην τσέπη, καθώς το μέγεθος του παραμένει εξαιρετικά μικρό ακόμα και με κάποιον ατμοποιητή συνδεδεμένο στο πάνω μέρος. Παρά το μικροσκοπικό μέγεθος του το Mini iStick διαθέτει μία ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 1050mah η οποία μπορεί να αποδώσει δύναμη ισχύος που αγγίζει τα 10W. Η όμορφα σχεδιασμένη Oled οθόνη της συσκευής βρίσκεται στο πάνω μέρος  και μπορεί ανά πάσα στιγμή να σας προειδοποιήσει για το υπόλοιπο της μπαταρίας.
Σχεδιαστική τελειότητα και απόδοση χωρίς συμβιβασμούς
Ο σχεδιασμός του μικρότερου Variable Voltage Mod που έχει κατασκευαστεί κινείται στην στυλιστική γραμμή του μεγαλύτερου μοντέλου. Από την μία πλευρά διαθέτει έναν καμπυλοειδή σχεδιασμό που επιτρέπει στην παλάμη σας να το κρατήσει με τον καλύτερο τρόπο και από την άλλη πλευρά η επίπεδη πλευρά του διαθέτει τα τρία απαραίτητα κουμπίά για την ρύθμιση και την χρήση του Eleaf iStick. Με το τετράγωνο κουμπί μπορείτε να ενεργοποιήσετε η να απενεργοποιήσετε το Mini iStick και φυσικά να το χρησιμοποιείτε για να ατμίσετε.
Τα δύο άλλα πλήκτρα αυξομείωσης των Volt σας επιτρέπουν να ορίσετε με εξαιρετική ακρίβεια την επιθυμητή ένταση στο άτμισμα σας απιλέγοντας ανάμεσα από τα 3,3V μέχρι και 5V. Για λόγους εξοικονόμησης χώρου η κατασκευάστρια εταιρεία τοποθέτησε στο πάνω μέρος της συσκευής δίπλα από το σπείρωμα υποδοχής του ατμοποιητή μία πανέμορφη στρογγυλή Oled οθόνη ενδείξεων. Μέσώ αυτής μπορείτε να βλέπεται το υπόλοιπο της μπαταρίας, το οριζόμενο Voltage αλλά και την διάρκεια της εισπνοής σας.
Μπαταρία 1050mah και δυνατότητα Passthrought χρήσης.
Το μικρό μέγεθος του Mini iStick δεν απέτρεψε τους σχεδιαστές του μοντέλου να ενσωματώσουν σε αυτό μία ικανοποιητικής χωρητικότητας μπαταρία που μετρίέται στα 1050mah. Αυτό σημαίνει πως ακόμα και ο απαιτητικός χρήστης θα απολαύσει πολλές ώρες ατμίσματος πριν την απαραίτητη φόρτιση. Σημαντικό πλεονέκτημα προσφέρει στον χρήστη η ταχυφόρτιση της συσκευής καθώς δεν θα χρειαστεί να περιμένετε περισσότερο από 90 λεπτά για την πλήρη επαναφόρτιση του Eleaf Mini iStick ενώ όσο αυτό θα γίνεται εσείς θα μπορείτε να το χρησιμοποιείται καθώς και Passthrought χρήση είναι εφικτή.
Just Fog G14, Μικρό, κομψό, υψηλής απόδοσης Glassomizer..

Η κορυφαία κορεάτικη κατασκευάστρια εταιρεία JustFog παρουσίαζει την νέα γενιά των ποιοτικών της clearomizer ατμοποιητών με την σειρά JustFog 14. Συνεχίζοντας την παραδοση στον σχεδιασμό και την κατασκευή εξαιρετικών eGo Clearomizer με κορυφαία υλικά ποιότητας και ανθεκτικότητας σε εξαιρετικά προσιτή τιμή, η εταιρεία προσφέρει μία ολοκαίνουργια σειρά κομψών ατμοποιητών που αποδίδουν εξαιρετικά, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση μπαταριών υψηλής απόδοσης ενώ ταυτόχρονα μπορούν να χαρίσουν με τον καλύτερο τρόπο άτμισμα με πλούσια παραγωγή ατμού και πεντακάθαρη απόδοση της γεύσης του υγρού αναπλήρωσης που θα επιλέξει ο χρήστης.
O JustFog G14 αποτελεί την προσιτή επιλογή ατμοποιητή με γυάλινο tube της σειράς 14. Σχεδιαστικά είναι όμοιος με το αγαπημένο clearomizer 1453, παρέχοντας ωστόσο νέες καινοτομίες κατασκευαστικά αλλά και λειτουργικά. Η θέση της αντίστασης στον G14 βρίσκεται στο κάτω μέρος του ατμοποιητή και στο απορροφητικό της μέρος μέρος είναι κατασκευασμένη εξ' ολοκλήρου από 100% οργανικό βαμβάκι τύπου japanese. Ταυτόχρονα το coil της αντίστασης του G14 κατασκευασμένο από κορυφαίας ποιότητας σύρματος nichrome εξασφαλίζει σωστή ατμοποίηση και ανθεκτικότητα. Το κύριο μέρος του ατμοποιητή ξεχωρίζει επίσης κατασκευαστικά χάρι στο υψηλής επιχρωμίωσης μεταλικό του μέρος που χαρίζει όμορφη εμφάνιση και ανθεκτικότητα αλλά και στο γυάλινο tube αποθήκευσης του υγρού που βελτιώνει την αίσθηση της γεύσης αισθητά.
Εξαιρετική απόδοση γεύσης και ατμού ακόμα και στα 3,4 Volt!
Η μεγάλη καινοτομία ωστόσο των ατμοποιητών της σειράς JustFog 14 και συγκεκριμένα στον G14 εντοπίζεται στην δυνατότητα που διαθέτουν οι αντιστάσεις των ατμοποιητών αλλά και οι ατμοποιητές στο σύνολο τους κατασκευαστικά να ταιριάξουν σε οποιουδήποτε τύπου μπαταρία είτα αυτή είναι μία απλή eGo/510 μπαταρία είτε φυσικά κάποιο Mod υψηλής απόδοσης. Οσον αφορά το κατασκευαστικό του μέρος στο σπείρωμα ο G14 είναι συμβατός με κάθε eGo σπείρωμα μπαταρίας ή και 510 με την χρήση ενός μικρού αντάπτορα (510 to eGo). Ο αυτόματα ρυθμιζόμενος επίπεδος πόλος του ατμοποιητή στο σημείο επαφής με τις μπαταρίες προσαρμόζεται ομαλά στο σημείο που ακριβώς "πρέπει" προστατεύοντας τους πόλους των συσκευών αλλά και των απλών μπαταριών σας τύπου eGo.
Στο κομμάτι της απόδοσης ατμού και γεύσης ο G14 αποδεικνύεται εξίσου βολικός καθώς δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις ισχύς από την μπαταρία σας. Σε αντίθεση με άλλα coil οργανικού βαμβακιού χαμηλής αντίστασης κόντα ή και πιο κάτω από το 1ohm ο G14 με τo coil αντίστασης 1,6ohm καταφέρνει και χαρίζει εντυπωσιάκα αποτελέσματα ατμού, χτυπήματος και φυσικά γεύσης σε πολύ χαμηλά Volt.
Διπλή προστασία διαρροών υγρού αναπλήρωσης.
Και σε αυτό τον τομέα η εταιρεία JustFog εντυπωσιάζει με την επιμονή της στην λεπτομέρεια. Χρησιμοποιώντας τον G14 θα διαπιστώσετε πως ούτε μία σταγόνα υγρού αναπλήρωσης δεν θα κάνει την εμφάνιση της εκτός του θαλάμου του ατμοποιητή. Το διπλό anti- leakage system του ατμοποιητή στην βάση του αποτρέπεί οποιαδήποτε ενοχλητική διαρροή προστατεύοντας με αυτόν τον τρόπο και την μπαταρία σας.
Τεχνικά χαρακτηριστικά Eleaf Mini iStick:
  • Μήκος: 52mm (2.1 ίντσες)
  • Πάχος: 21mm
  • Πλάτος:32.5mm
  • Χωρητικότητα: 1050mah
  • Σπείρωμα:510
  • Passthroyght Λειτουργία
  • Wattage: 10Watt maximum
  • Χρώματα: Μαύρο, Inox, Ροζ-Φούξια, Μπλε
  • Variable Voltage: 3.3V- 5V
Τεχνικά Χαρακτηριστικά JustFog G14:
  • Ύψος: 77mm
  • Διάμετρος: 14mm
  • Συμβατότητα: eGo & 510 μπαταρίες (510 με χρήση αντάπτορα)
  • Τύπος: Bottom Coil Clearomizer
  • Αντίσταση: 1.6ohm
  • Προτεινόμενο Voltage: 3.4V εώς 4,4V (6W-12W)
  • Υλικά: Επιχρωμιομένος Χαλκός και Pyrex Glass
  • Χωρητικότητα: 1.8ml
  • Βάρος: 33.1g

H συσκευασία περιλαμβάνει:
  • 1 X Eleaf Mini iStick Μπαταρία
  • 1 X Eleaf micro usb
  • 1 X Just Fog G14 Clearomizer
  • 1 X ανταπτοράκι 510 για eGo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου